Podrum pića 10
Wine Glasses

O nama

Kompanija Podrum pića 10, je po stažu mlada Kompanija, ali dugogodišnje iskustvo njenih osnivača, kao i većine zaposlenih u poslovima distribucije pića, doprinelo je da vrlo brzo kompanija zauzme visoku poziciju u svojoj branši i bude prepoznatljiva kako kod kupaca, tako i kod naših dobavljača.

Specifičnost Kompanije Podrum pića 10, jeste ta, što su u našem asortimanu i ponudi pića, zastupljeni svi eminentni DOMAĆI proizvođači, vrhunskih vina i rakija, kao i široka lepeza poznatih stranih brendova ekskluzivnih žestokih pića, a sve to po jako povoljnim cenama i Kupovinom za čistu DESETKU.

Snaga naše kompanije ogleda se u stručnosti i obučenosti svih njenih zaposlenih, kao i neprestana želja i težnja za dalje usavršavanje i napredovanje.

Na dan 01-01.2021, naša Kompanija, raspolaže sa 26 maloprodajna objekata u Beogradu, kao i 16 maloprodajnih objekta van Beograda, koji smo otvorili u Užicu,Požegi,Ivanjici,Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu, Vršcu, Banatskom Karlovcu i Inđiji sa daljom tendencijom širenja naše maloprodajne mreže.